Cosmic Gate rekapitulují éru "Materia" dokumentem a míří do Prahy

29.06.2018 09:28 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Německé trancové duo Cosmic Gate může rok 2017 bezesporu považovat za svůj doposud nejúspěšnější. Fanouškům nabídlo album "Materia", které se setkalo s vřelým přijetím i skvělou reakcí ze strany hudebních kritiků. Nyní pánové uzavírají aktivity kolem této desky dokumentem. Snímek nabízejí zdarma ke zhlédnutí.

Projekt "Materia" čítal dvojalbum, vinylové EP, ale taktéž i doposud nejrozsáhlejší světové turné, které Cosmic Gate kdy absolvovali. Deska přinesla i několik komerčních hitů a hudební spolčení s kolegy z hudební branže (Markus Schulz, Ferry Corsten, Arnej, JES a mnoho dalších). Následkem byly desítky beznadějně vyprodaných vystoupení po celém světě.

Jak celý proces natáčení alba probíhal a kam se duo v rámci turné podívalo, mapuje nyní dokument. Můžete se na něj podívat níže. Pokud by vás dvacetiminutové video nalákalo na vystoupení německého dua, zapište si do kalendáře 28. červenec. To se Bossi a Nic vrátí i do České republiky. Svůj DJský set odehrají v nedávno otevřeném klubu Epic.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY