Pekař láká klipem "Ještěžetě" na chystané druhé album

09.05.2018 11:47 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Stále více se prosazující Pekař vydává pilotní singl "Ještěžetě" z alba, které má v plánu vydat po prázdninách. Klip s pořadovým číslem deset je o vztahu mezi dvěma partnery se všemi klady a zápory, které běžně mívá. Objevuje se zde i celá kapela písničkáře s vlastním jménem Petr Štolba. Basista Ondřej Soukup je navíc podepsán i pod kamerou a režií všech předcházejících Pekařových klipů.

"Právě ony vztahové sinusoidy, které tak emotivně prožíváme, nás staví před mnohokrát nevyřčenou otázku, na kterou naleznete odpověď v refrénu: 'Ještě, že Tě mám!,' vysvětluje Petr Štolba a dodává: "I to je důvod, proč píseň 'Ještěžetě' vychází v květnu, měsíci lásky. Rád bych ji věnoval všem zamilovaným i těm, kteří lásku teprve hledají. Poslední dobou čerpám inspiraci z nádherného prostředí jižních Čech, což se ostatně odráží i v písni 'Ještěžetě'. Těším se na festivaly, setkávání s lidmi, nová místa a možná taky na inspiraci pro další písničky, které se objeví už letos na podzim na mojí nové desce."

Lehký, svěží hit s jasným sloganem a chytlavou melodií a dobře zvolenou kratší stopáží bez zbytečných sól a kudrlinek určitě neurazí a dokazuje, že Pekař pomalu ale jistě přichází na recept, jak psát dobré popové skladby.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY