Scooter své pětadvacetiny oslaví v plné síle na podzim velkým koncertem v Praze

15.05.2018 18:52 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Pětadvacet let je ten nejlepší věk. Jubilejní koncert Scooteru, jedné z nejúspěšnějších evropských kapel, jaká se kdy na taneční a elektronické scéně objevila, proběhne v pražském Foru Karlín 12. listopadu 2018 a nese název 100% Scooter - 25 Years Wild & Wicked. Scooter to rozbalí na plný plyn a během dechberoucí show budou sálem znít všechny zásadní hity, které charismatický shouter H. P . Baxxter a jeho dva spoluhráči nekompromisně nasází do uší a nohou svých nadšených fandů. "Hyper Hyper", "Fire", "How Much Is The Fish?", "Ramp! (The Logical Song)", "Nessaja", "Maria (I Like It Loud)" nebo "Move Your Ass!" budou slavit spolu se všemi, kdo se rádi baví.

Od vydání alba "Ace", se kterým se v Čechách objevili před dvěma lety, Scooter nezaháleli. Loni vyšlo dvojalbum "Scooter Forever" a před Vánocemi překvapila originální úpravou scooterovských hitovek na albu "100% Scooter Piano Only" jedna z nejzajímavějších německých klasických klavíristek mladé generace Olga Scheps. Celkem 24 hitů v top ten po celé Evropě, 31 miliónů prodaných nosičů a na devadesát zlatých a platinových desek za prodej. Tisíce koncertů po celém světě, desetitisíce fandů, neutuchající energie i propracovaná show s využitím nejmodernější techniky. A také humor a nadhled, schopnost sebeironie. Tím vším baví Scooter celý svět už čtvrtstoletí.

Skupina Scooter je považovaná vedle Tangerine Dream, Kraftwerk, Modern Talking, Rammstein, Scorpions a Boney M za nejúspěšnější německou kapelu s 23 hity v první desítce, což se od roku 1956, kdy se v Německu poprvé objevily žebříčky v pop music, nikomu nepodařilo. Desetitisíce fanoušků, kteří nadšeně tančí na četných koncertech napříč (nejen) Evropou, tuto pozici Scooteru pravidelně potvrzují.

Koncert kapely v rámci turné 100% Scooter - 25 Years Wild & Wicked se uskuteční ve Foru Karlín v pátek 12. listopadu od 21 hodin, předprodej vstupenek probíhá v síti Ticketpro.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY