Ulízaná Christina Aguilera se v comebackovém singlu "Accelerate" snaží dohnat ujetý vlak

05.05.2018 10:51 - Tomáš Navrátil | foto: facebook interpreta

Kariéra Christiny Aguilery již došla do stadia, kdy si celá řada lidí řekne: Ona ještě zpívá? Během dlouhých šesti let od posledního alba "Lotus" se zpěvačka zaměřila spíše na porotcování v talentových soutěžích a občas se objevila v nějaké nevýrazné hostovačce. Nyní se hlásí se zbrusu novým albem, kterému předchází pilotní singl "Accelerate".

Když se Aquilera před nedávnem ukázala v "Carpool Karaoke" Jamese Cordena, zapůsobila především nezvykle civilní tváří. Téměř bez makeupu a výrazného líčení, pouze její mohutný hlas, se kterým by mohla lámat skály. Nová píseň "Accelerate" ale hlasové veletoče posouvá do pozadí a nabízí spíše hiphopovou tvář. Do nepříliš výrazných popěvků stále rušivě brebentí rappeři Ty Dolla $ign a 2 Chainz. A výsledek je pěkná nuda. Spoluautor a producent skladby Kanye West svůj božský talent nechal zamčený někde v hlubinách svého ega.

V doprovodném videoklipu pak hlavní roli hraje zpěvaččin mrštný jazyk. Xtina vám během pěti minut olíže snad všechny rohy vašeho monitoru a přitom stihne pojmout různé druhy lepkavých tekutin. Těžko říct, jakou cílovou skupinu toto video má. Rozhodně by se neztratilo v nepřeberném množství placených stránek pro dospělé. V roce 2010 na albu "Bionic" si Christina hrála na sexuální dračici a polévala se černými tekutinami, už tehdy jí byla vyčítána její snaha o náruživost i po porodu dvou dětí. Momentálně vypadá jako dáma, které ujel vlak, a tak se snaží zrychlit a ztracený čas dohnat.

Nové album se bude jmenovat "Liberation", vyjde už 15. června a bude obsahovat těchto patnáct písní: Liberation, Searching For Maria, Maria, Sick Of Sittin’, Dreamers, Fall In Line (feat. Demi Lovato), Right Moves (feat. Keida and Shenseea), Like I Do, Deserve, Twice, I Don’t Need It Anymore (Interlude), Accelerate (feat. Ty Dolla $ign and 2 Chainz), Pipe, Masochist, Unless It’s With You.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY