Fanoušci Arctic Monkeys se bouří. Proti vousům Alexe Turnera sepsali petici

03.05.2018 09:58 - Simona Knotková | foto: facebook interpreta

Nejenom ženy v hudebním průmyslu musí čelit kritice a komentování svého vzhledu. Nemilosrdný hlas občanského tribunálu naposledy zaburácel také nad Alexem Turnerem a jeho obličejovým porostem, s nímž se na veřejnosti poprvé objevil loni v červenci. Třebaže frontman Arctic Monkeys usoudil, že nastal čas pověsit pověstný chlapecký vzhled na hřebík, někteří fanoušci si to očividně nemyslí a proti jeho záměrům sepsali letos v únoru petici.

"Alex Turner, kritikou uznávaný a opěvovaný zpěvák Arctic Monkeys, dostal příležitost zrát s věkem jako víno. Všechno se ale příšerně pokazilo, když se rozhodl nechat si narůst vousy," stojí v úvodu petice nazvané "Pryč s vousy".

"Možná se mu to líbí? Možná je to součást kreativního procesu? Možná bychom to udělali všichni, kdybychom měli za sebou rozchod s Alexou Chung? I když jsou všechny tyto důvody pochopitelné, vousy jsou panu Turnerovi na škodu. Genetika mu toho nadělila hodně, od ikonického hlasu po tvář, kterou by mohl zabíjet. Vousy mezi tyto genetické dary bohužel nepatří. Bůh ale miluje snaživce, a tak se o to pokusil, aniž by tušil, jak špatně vypadá. Toto léto nás čeká velké evropské turné skupiny. Pokud budou jeho vousy růst dál, uslyšíme vůbec hlas, který se pod nimi skrývá?" ptá se zakladatel petice, kterou v době psaní této zprávy podepsaly už skoro tři tisíce podporovatelů.

K petici se v nedávném rozhovoru vyjádřil i sám Turner. "Že existuje petice? To jsem nevěděl. Bavím se tím ale. Je bláznivé, jak moc se lidé starají o váš účes a další takové věci," řekl pro německý server Intro.

Pokud vám také není lhostejný osud vůdčího muže sheffieldského kvartetu, petici můžete podepsat na tomto odkaze. V jiném případě si čekání na nadcházející novinku "Tranquility Base Hotel & Casino" raději zkraťte připomínkou klasického songu Opiček.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY