Rozhodněte, kdo vystoupí na REC.stage, a získejte vstupenky na Čisté festivaly

02.05.2018 16:30 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

REC.stage je akustická buskingová scéna ve stylu newyorské ulice. Stage každoročně představuje české hudební objevy na čistých festivalech, které podporují třídění odpadů. Kdo letos zahraje ve večerním čase REC.stage na festivalech Colours of Ostrava, Rock for People, Sázavafest a Sweetsen fest? Kdo bude hudebním objevem REC.stage? O tom v průběhu května rozhodují sami fanoušci v online hlasování na stránce projektu Čistý festival. Zapojte se do hlasování a získejte od online magazínu Samosebou.cz 2 ze 170 festivalových vstupenek!

REC.Stage 2018 9 finalistů
© facebook interpreta
Přihlášky na REC.stage v dubnu odeslalo dohromady 537 interpretů. Finálovou devítku kapel vybrali přední čeští hudební novináři a pořadatelé festivalů, kde bude REC.stage programovou scénou. Kapelu mezi finalisty nominoval také musicserver. Rozhodli jsme se podpořit Oscara Mikea a věříme, že právě tohoto sympaťáka pošlete svými hlasy na REC.stage a uděláte z něj jednoho z českých hudebních objevů.

Jak hlasovat a získat dvě ze 170 vstupenek na letní čisté festivaly?

• Hlasovat můžete od půlnoci 1. května do poledne 31. května.
• Každý den můžete poslat hlas jednomu až třem interpretům.
• V každém hlasování můžete vybrat festival, na který chcete získat dvě vstupenky.
• 1. června oznámíme 85 výherců vstupenek na Čisté festivaly!

Hlasovat můžete zde.

1. června 2018 budou také oznámeny tři vítězné kapely s největším počtem hlasů fanoušků. Vítězové získají od Čistého festivalu finanční kontrakt a místo v prime time REC.stage v oficiálním programu festivalů Colours of Ostrava, Rock for People, Sázavafest a Sweetsen fest.

Devítka nominovaných kapel a interpretů, které vám na musicserveru brzy představíme v samostatných profilech, je takováto: Kool-aid, Mala Ruckus, Monna, Oscar Mike, Pilot Season, Plyš, teepee, TH!S a Vojta D.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY