Adam Mišík zklidnil tempo. Singl "V Tobě" považuje za svůj nejosobnější

30.04.2018 12:38 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Čtyři roky po debutovém albu "Parfém" Adam Mišík stále vytrvale hledá svou tvář. Zatímco poslední dva singly "Slowmo" a "K.O." se nesly v současném tanečním duchu, ale zpěvák je bohužel pohřbil nesrozumitelnou výslovností a afektem, teď na to jde jinak. S kytarou složil autorskou píseň "V Tobě", o které sám říká, že je jeho nejosobnější. Produkovali ji Ondřej Fiedler a Marcel Procházka a v neděli ji v premiéře uvedl při přímém přenosu semifinále SuperStar.

"Již delší dobu jsem si pohrával s myšlenkou vzít kytaru a vrátit se ke svým hudebním začátkům. Myslím, že jsem potřeboval čas a také muzikantskou podporu, kterou jsem od Ondry i Marcela měl. Píseň 'V Tobě' je pro mne zatím nejosobnější skladbou a absolutním kontrastem k mé předchozí tvorbě," vysvětluje Mišík.

Řekněme si na rovinu, že Mišík zatím není žádným osobitým autorem s originálním rukopisem, proto nečekejme nic dosud neslyšeného. Ale baladická poloha jeho hlasu docela sluší a také produkce písničku posunula do kategorie nadprůměru. Adam tu tedy konečně naplňuje své ambice: dělá pop vkusný, aktuální a s dobrým zvukem. Snad mu to vydrží i dál.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY