ABBA JE ZPĚT!!!

28.04.2018 17:41 - David Věžník | foto: facebook interpreta

To není žert! Legendární švédská čtveřice Abba ohlásila návrat. Ikony popu se chystají na virtuální turné a zapějí na něm dokonce ne jednu, ale hned dvě úplně nové písničky.

"Cítili jsme, že po nějakých 35 letech by mohla být zábava znovu spojit síly a jít do nahrávacího studia. A tak jsme to udělali," svěřili se v pátek Agnetha, Benny, Bjorn a Anni-Frid na společném účtu na Instagramu (ano, Abba má Instagram) a dodali: "A bylo to, jako by se zastavil čas, jako bychom si dali jen krátké prázdniny."

Dvojici songů, z nichž jeden ponese název "I Still Have Faith in You", představí formace v prosinci v rámci speciálního televizního koncertu, který odehraje jako virtuální holografická kapela. Po vystoupení by mělo následovat turné těchto avatarů.

Písně budou prvním studiovým počinem od roku 1981, kdy vyšlo album "The Visitors", skupina ohlásila rozchod o dva roky později. Návrat rozhádané čtyřky byl letitým, leč utopickým přáním mnoha fanoušků a fanynek. Abba dokonce odmítla nabídku na jednu miliardu dolarů. Björn Ulvaeus tehdy prohlásil, že další peníze nepotřebují.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY