The Rolling Stones vydají box s vinyly všech řadových alb. Přidají i limitovanou kolekci triček

28.05.2018 17:36 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

I když se v zahraničních médiích před několika měsíci spekulovalo, že The Rolling Stones už mají hotový materiál na nové studiové album, první polovina letošního roku ho určitě nepřinese. Britská kapela ale rozhodně svým fanouškům nezůstane nic dlužná a připravila si hned několik dárků.

Tím nejzásadnějším bude jejich historický první box plný vinylů. Kolekce, která vyjde 15. června a bude očíslována, bude obsahovat všechny řadovky Stounů v rozmezí let 1971 až 2016, tedy celkem patnáct alb rozdělených na dvacet vinylových desek. Komplet otevírá fanoušky milovaná kolekce "Sticky Fingers" a uzavírá cenou Grammy ověnčený titul "Blue & Lonesome".

The Rolling Stones - The Studio Albums Vinyl Box Set 1971 - 2016
© facebook interpreta
Tým kolem čtyřčlenné legendy si s přípravou boxu dal opravdu záležet. Nahrávky pocházejí z originálních nahrávacích pásek, remastering byl následně prováděn v prestižních Abbey Road Studios a obaly desek jsou vytvořeny v nejvyšší kvalitě a přinesou mnohá překvapení, která The Rolling Stones postupně odhalují na sociálních sítích.

Kromě boxu samotného si (nejen) skalní fanoušci mohou objednat i některé z triček v rámci speciální kolekce pojmenované "POST 71". Ta čítá čtrnáct položek, na nichž jsou vyobrazeny obaly desek, které budou součástí výše zmiňovaného boxu. Jak budou trička vypadat, se můžete podívat zde a na tom samém místě si je můžete i předobjednat.

Připomeňme, že The Rolling Stones začátkem července dorazí v rámci turné "No Filter" opět i do České republiky. Vstupenky na show, která se uskuteční 4. července 2018 na letišti v Letňanech, seženete i nadále v předprodeji sítě Ticketpro Ticketmaster. V nejbližší době by pořadatelé měli zveřejnit, kdo se v rámci pražské zastávky ujme role předskokana.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY