Xindl X v novém klipu "Byznys" upozorňuje na vypočítavé kamarády

25.04.2018 18:24 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Xindl X chystá na podzim letošního roku nové řadové album s názvem "Sexy Exity". Pilně nahrává a jeden z výsledků nabízí už nyní - singl se všeříkajícím názvem "Byznys". Ten je dle hudebníka všude kolem nás - lidí, kteří žijí svůj život jen pro kariéru, je stále víc. A Xindl X, který rád jeden nešvar společnosti po druhém sžíravě kritizuje, se tentokrát podíval na zoubek vyčůraným kamarádům, kteří své známosti častokrát udržují jen z vypočítavosti.

"Píseň je věnována všem takzvaným kamarádům, co se s vámi baví, jen když se jim to hodí pro jejich byznys. Myslím, že každý z nás má s takovými lidmi nějakou zkušenost," vysvětluje Xindl X. Tradičně je jeho obrazové ztvárnění animované písničkářovým dvorním výtvarníkem Ondřejem Pfeifferem. "Troufám si tvrdit, že to je náš zatím nejšťavnatější a nejdrsnější klip. V kostce se v něm mimo jiné dozvíte, jaká budoucnost čeká naši republiku i celý náš svět. A není to budoucnost růžová," straší muzikant.

Nechybí typická xindlovská melodika ani adresnost v textu. Samotný zpěvák navíc hodlá deset let na scéně oslavit svým zatím největším turné s kapelou a hosty. Vstupenky jsou již v prodeji.

Xindl X - turné k 10 letům na scéně:

22. 11. KLADNO - DK
24. 11. MLADÁ BOLESLAV - DK
29. 11. PLZEŇ - KD Peklo
30. 11. KARLOVY VARY - Lidový dům
1. 12. PARDUBICE - ABC
6. 12. ÚSTÍ NAD LABEM - DK
7. 12. ČESKÉ BUDĚJOVICE - DK Vltava
11. 12. OSTRAVA - Garage
12. 12. OLOMOUC - S Klub
13. 12. BRNO - Semilasso
18. 12. PRAHA - Lucerna Music Bar
19. 12. PRAHA - Lucerna Music Bar
20. 12. PRAHA - Lucerna Music Bar



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY