Na Černou hodinku a půl kapely Zrní zbývají poslední lístky

23.04.2018 16:08 - Hana Bukáčková | foto: Laura Kovanská

Kladenská kapela Zrní bude se svým netradičním koncertním projektem při svíčkách bez elektronických podkladů okupovat na pět dní Prahu. Protentokrát vyměnili muzikanti velký koncertní prostor za několik menších. Navrací se tak zpět ke kořenům, komorní atmosféře a bezprostřední blízkosti s posluchači. Máte poslední možnost se na jedinečný koncert dostat. Čtyři z pěti speciálních koncertů (Střecha Lucerny, Jindřišská věž, Café Neustadt a Café Prostoru) při svíčkách totiž hlásí vyprodáno.

Pět koncertů na pěti originálních místech s omezenou kapacitou. Poslední dostupné vstupenky jsou na 27. dubna do bitcoinové kavárny Paralelní Polis, kde lístky pořídíte pouze za kryptoměny. Zrní jsou tak historicky první kapelou v České republice, která se rozhodla uspořádat koncert pouze za virtuální měnu. Tu získáte vložením korun do bankomatu přímo na místě. Tím získáte speciální kartu, na níž budete mít bitcoiny uložené, a z toho si následně koupíte vstupenku. Na návod přímo od kapely se můžete podívat zde.

Nenechte si ujít simulovaný black out. Vydejte se na bourání koncertních bariér, propojení energie, chvilkové ocitnutí se společně na jedné lodi a nechce se unést intimitou jednotlivých písniček v jejich akustickém provedení!

Černá hodinka a půl

24. 4. Praha, Střecha Lucerny - vyprodáno
25. 4. Praha, Jindřišská věž - vyprodáno
26. 4. Praha, Café Neustadt - vyprodáno
27. 4. Praha, Paralelní Polis
28. 4. Praha, Café Prostoru - vyprodáno



DOPORUČENÉ ČLÁNKY