John Wolfhooker v novém singlu pilují dobrý songwriting

21.04.2018 19:33 - Matěj Kostruh | foto: facebook interpreta

John Wolfhooker jsou aktuálně doslova k nezastavení. Československá formace, kterou netřeba blíže představovat, působí v současnosti jako perfektně namazaný stroj na jeden úspěšný výkon za druhým. Turné v Německu, show na hlavní stage letošního Rock For People a hlavně nové singly a klipy jako na běžícím páse. K tomu nyní přihazují další s názvem "Monalisa".

Na první poslech je jasné, že skupina pokračuje ve více rockovém trendu, který už po nějakou dobu sleduje. A jako omyl se to rozhodně nejeví, spíše naopak. Vycházející hvězdy začínají pilovat žánrový songwriting ve stylu největších světových hitmakerů a daří se jim to skvěle. Jejich vlastnoruční vokální produkce, mix a mastering je navíc již také na velice dobré úrovni. A jelikož je to John Wolfhooker, neobejdou se přirozeně ani bez toho chytlavého, zpěvného hooku - refrénu vévodícího celé skladbě. Jen tak dále.

Povedený singl se navíc může chlubit i pěkným videoklipem, o nějž se režisérsky tentokrát postaral Richard Čecho, známý především z prostředí rapové scény. "Hlavní lokací se stal 300 let starý dům na hřbitově, ve kterém jsme točili za doprovodu stroboskopů, nečekaných výpadků elektřiny a prapodivných zvuků z podkroví. Místo mělo velmi silnou atmosféru," popisuje pozadí natáčení zpěvák kapely Martin Čupka. A vyplatilo se, video je působivé. Doufejme, že příště tomu nebude jinak, protože John Wolfhooker jsou s "Monalisa" nyní zkrátka velmi přesvědčiví.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY