Beyoncé a její parťačky z Destiny's Child si opět zazpívaly na jednom pódiu

15.04.2018 16:15 - Ondřej Kocáb | foto: facebook interpreta

Beyoncé se přesně rok po oznámení jejího vystoupení jako hlavní hvězdy monstrózního festivalu Coachella představila v kalifornském Indiu. Pro své fanoušky si připravila několik překvapení, včetně duetu se svým manželem nebo chvilkového reunionu s Destiny's Child. Do historie se však zapsala také jako první žena tmavší pleti headlinující tento festival. Dalšími hlavními hvězdami byli Eminem a The Weeknd.

Zpěvačka sama pořadatelům za tuto příležitost poděkovala, a to ve vhodný moment, těsně před skladbou "Run The World (Girls)". Velký aplaus však přišel hlavně během druhé poloviny dlouhého setu čítajícího celkem sedmadvacet stop. Prvně na pódium přišel Jay-Z, aby si se svojí ženou střihl skladbu "Déjà Vu". To však fanoušci ještě během roku uvidí v rámci společného rodinného turné. Další překvapení však nikdo nejspíš nečekal. Na pódiu se opět sešla trojice Beyoncé, Kelly Rowland a Michelle Williams.

Destiny's Child se vrátili s hity let devadesátých "Lose My Breath" a "Say My Name", nakonec zazpívali i singl "Soldier", ve kterém vystřihly i část 2Pacovy "California Love". Přestože se několik měsíců o reunionu dívčí kapely na Coachelle spekulovalo, dost možná nikdo nečekal takto obrovskou show.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY