Coachella 2018: sledujte živě Beyoncé, The Weeknda a spoustu dalších hvězd

14.04.2018 08:51 - Jiří Macenauer | foto: facebook interpreta

Hudební festival Coachella 2018 odstartoval svou první část už tento pátek a jako tradičně nabídne během víkendu vystoupení těch nejzajímavějších interpretů napříč všemi hudebními žánry. Letos je však nutno podotknout, že festivalové šílenství nabírá na dvojnásobné síle, protože mezi headlinery jsou jména jako Beyoncé, The Weeknd nebo třeba Eminem. Pokud se však akce v coloradské poušti nestíháte zúčastnit, jakože nás je bezpochyby většina, nezoufejte, díky YouTube se můžete na událost přeci jen podívat a to přímo z pohodlí vašeho domova.

Pořadatelé potvrdili, že řadu vystoupení budou živě vysílat do celého světa. Kompletní seznam všech potvrzených streamů najdete přímo na Coachella YouTube kanálu. Jen tak pro představu, seznam zahrnuje také hiphopové trio Migos, zpěváka Post Maloneho, norského DJe Kyga, rockerku St. Vincent, kapelu The War On Drugs a spousty dalších. K dispozici budou celkem čtyři různé live streamy, které vám umožní nakouknout přímo na festivalovou scénu. Krom toho budou v průběhu víkendu na YouTube nahrány ty nejlepší okamžiky z celé akce, včetně rozhovorů nejen s umělci, ale i samotnými pořadateli festivalu.

Abychom vás ještě víc navnadili, na internet se dostaly zvěsti, že Beyoncé pro své vystoupení najala více než sto tanečníků, kteří ji budou na pódiu doprovázet. Na její vystoupení bylo dokonce vyhlášeno takové embargo, že ani její vlastní label neví, jak její show bude vypadat. Máme se tedy rozhodně na co těšit!



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY