Lorde si napustila vanu, zanotovala Whitney Houston a dala to na Instáč. Nedomyslela následky

11.04.2018 10:33 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Každý občas trochu ujedeme. Lorde by o tom mohla vyprávět. Novozélandská zpěvačka momentálně jede turné ke svému aktuálnímu albu "Melodrama". A před pár dny, když měla mezi koncerty den volna, se rozhodla využít tohoto vzácného okamžiku k relaxu a podělit se o svou uvolněnou náladu se svými fanoušky.

Napustila si vanu, pořídila fotografii a se slovy "And iiii will always love you" ji umístila na svůj profil na Instagramu. Odezva na sebe nenechala dlouho čekat. Úryvek z ikonického hitu Whitney Houston v kombinaci se způsobem, jakým tato diva odešla do hudebního nebe, způsobil doslova lavinu údivu. Byl to opravdu hloupý a krutý vtip? daly by se shrnout otázky, které post zaplavily.

Pochopitelně že to ze strany mladé umělkyně nebyl záměr. Příspěvek, na jehož screen se můžete podívat níže, velmi brzy poté, co jí došly všechny okolnosti, smazala. "Extrémně, extrémně špatně zvolená slova. Velmi se omlouvám, jestli jsem se někoho dotkla - nespojila jsem si to dohromady, jen jsem se jednoduše těšila na koupel," zveřejnila Lorde v následné Instastory a dodala: "Jsem idiot. Miluju Whithey Houston a vždycky budu. Ještě jednou se omlouvám."

Lorde - vana
© facebook interpreta


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY