Bad Company se vrací do Roxy

09.04.2018 10:22 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Jeden z klasických drumandbassových projektů je na cestě do Prahy. Superskupina Bad Company položila za svoji dvacetiletou historii, která zahrnuje několik průkopnických singlů a alb, základy jednoho z nejoblíbenějších tanečních subžánrů na světě. Nedávno to všichni čtyři dali znovu dohromady, z čehož vzejde na jaře tohoto roku zbrusu nové album. Detaily si ovšem bedlivě střeží. Vše je zahalené rouškou tajemství. Maldini a Vegas z něj ale 25. května v Roxy určitě něco zahrají. Vstupenky jsou k mání zde.

Parta skládající se původně z dBridge, Freshe, Maldiniho a Vegase je zodpovědná za jedny z nejikoničtějších skladeb žánru. Kdo by neznal "Planet Dust", "Nitrous" nebo tolik milovanou "The Nine" s jejím nezaměnitelně apokalyptickým beatem. Dohromady se dali roku 1998 a společně to táhli sedm let až do chvíle, kdy se rozhodli vydat každý vlastní cestou: někdo cestou sound designu, někdo komerční.

Nedávné roky ale přály opětovným shledáním, a tak jsme se dočkali velkého návratu. Bad Company se upsali labelu Andyho C Ram Records a bylo jasné, že další hit na sebe nenechá dlouho čekat. Začali zlehka remixem The Prodigy, následně absolutně zabili vlastními novinkami "Equilibrium" a "Nomad". Tím potvrdili svoji schopnost doručit tu nejvyšší kvalitu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY