Emma Drobná přezpívala reklamní hitovku "Taste The Feeling" k obrazu svému

03.04.2018 19:29 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Vítězství v SuperStar, nejhranější hit v Česku a na Slovensku a výborné debutové album, které například u nás na musicserveru vyhrálo loňský výroční žebříček. Emma Drobná má za sebou i přes svůj mladý věk spoustu úspěchů, a tak není divu, že si ji vyhlédla Coca-Cola a spojila s ní síly. Aktuálně proto pro svou partnerskou společnost nazpívala její hymnu.

Ze SuperStar už všichni víme, že Emma je přesně ten typ zpěvačky, které můžete dát klidně nazpívat sprostou komerci, a stejně z toho při jejím zajímavém hlasu a charismatu vyleze skvělá písnička. "Taste The Feeling", kterou před dvěma lety nahráli Avicii a Conrad Sewell, navíc nepatří k vyloženě laciným reklamním znělkám. Stačí si s ní trochu pohrát a hned se při jejím poslechu ocitnete v nějakém docela příjemném klubu. A přesně tak to Drobná udělala.

Kromě nového singlu měla slovenská zpěvačka v těchto týdnech vyrazit i na turné, kde plánovala živě představit své první album "You Should Know". Celá šňůra, včetně pražské zastávky, však byla před pár dny přesunuta na podzim. "Důvodem tohoto rozhodnutí je velké množství pracovních povinností, které mi vyplývají z aktuálních nových projektů. Všechno, co dělám, chci dělat na sto procent, proto jsme se i s kapelou rozhodli turné přesunout na podzim, abychom měli dostatek času a energie nacvičit a připravit pro vás co nejlepší a nezapomenutelnou show," uvedla na Facebooku.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY