Rytmus vydal singl "Pi** po***aná", první po rozchodu s Darou (Apríl!)

01.04.2018 12:34 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Před několika dny obletěla stránky tuzemských bulvárů i některých seriózních médií smutná zpráva o rozchodu Dary Rolins a Rytmuse. To, že minimálně na rapperovu hudební produkci rozpad vztahu nebude mít zřejmě velký vliv, potvrzuje jeho zbrusu nový singl "Piča pojebaná".

Rytmus - Piča pojebaná
© facebook interpreta
"V životě jsou situace, kterým se člověk musí postavit čelem ... Rozcházíme se. Bohužel, je to tak," napsala v průběhu týdne zpěvačka na Instagramu. "Neuvidíte nás plakat ani na sebe házet špínu. Žádná není, rozcházíme se v míru," dodal pak její expartner na svém facebookovém profilu.

Na tato slova svým charakteristickým způsobem navazuje čerstvý Rytmusův singl, jehož verzi ve formátu mp3 dostali v neděli 1. dubna do svých e-mailových schránek všichni členové rapperova fanclubu. Fyzického a digitálního vydání se dle tiskové zprávy píseň dočká v pátek 6. dubna. Z jakého důvodu se song jmenuje tak, jak se jmenuje, a z jakého důvodu má obal, jaký má, text neuvádí.

Aktualizováno 2. 4. 2018: Jasně, je to apríl. Přestože citace jsou reálné (obě věty napsala Dara), zbytek zprávy je postaven na vtípku, který od konce minulého týdne koluje českými internety. Jeho tvůrcům děkujeme za inspiraci, všem pobaveným čtenářům posíláme srdéčko, všem znechuceným pohlazení a Daře a Rytmusovi přejeme jen a pouze vše dobré. ♡♡♡



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY