Thirty Seconds To Mars odpočítávají poslední dny do nového alba průměrnou písní "Rescue Me"

04.04.2018 18:55 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Jak již určitě víte, v pátek 6. dubna se na trhu objeví dlouho očekávané nové album tria Thirty Seconds To Mars s názvem "America". Kolekci dvanácti songů v rádiích aktuálně prezentují singly "Walk On Water" a "Dangerous Night", na koupi desky však Jared a jeho kumpáni nyní lákají další ochutnávkou v podobě songu "Rescue Me".

Ten se od předchozích singlů zas až tolik neliší. Tedy vlastně trošku ano - je v něm použito ještě o trochu víc elektroniky, a pokud byste po prvních tónech nepoznali typický hlas frontmana Jareda, mohli byste si myslet, že jde o nový singl Martina Garrixe nebo The Chainsmokers. Už to jasně naznačuje, že "America" s kdysi rockovým soundem Thirty Seconds To Mars mnoho společného mít nebude.

Bohudík kapela ponechává rockové aspekty alespoň na svých koncertech. Již brzy se o tom budeme moci přesvědčit i v Praze. V tamější Tipsport Areně se trio představí již 19. dubna, a pokud nemáte vstupenky, nemusíte ještě házet flintu do žita. Na Velikonoční pondělí bylo do prodeje uvolněno několik úplně posledních vstupenek na stání. K mání je i posledních pár VIP balíčků, díky kterým se můžete s kapelou i osobně setkat.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY