Pokáč s Petrou Göbelovou připomínají klipem "Láska na vsi" atmosféru vesnických zábav

24.03.2018 13:51 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Turné Pokáče a jeho souputnice Petry Göbelové je snad ještě úspěšnější, než se předpokládalo. Spousta zastávek je vyprodaná, u mnohých dalších tomu moc nechybělo. Proto mohlo být nad slunce jasné, že nový videoklip bude výsledkem spolupráce právě těchto dvou.

"Je to taková odlehčená písnička z venkovského prostředí. Sám jsem na vsi žil dvacet let, takže už bylo na čase na toto téma něco napsat. S Péťou teď navíc jedem turné, které je úplně super a spousta zastávek je vyprodaných, čili volba zpěvačky pro tuhle písničku byla jednoduchá. V klipu jsme zas zkusili něco jiného, a to nechat se zapasovat do vesnické veselky několik desítek let zpátky. A víc už nebudu prozrazovat, podívejte se sami, snad se budete bavit," přeje si Pokáč.

A skladbě doopravdy nechybí nadhled, lehkost, melodičnost a pohoda. Oba interpreti se dobře doplňují a tomu, co zpívají, se dá věřit. Ve snímku si zahráli i Light & Love, přičemž Jan Balcárek, polovina dua, si vzal na starosti i samotnou produkci skladby. Nechybí ani manažer Matěj Dobšovič. Pokáč tak pokračuje v úspěších nastavených deskou "Vlasy", klipem "Mám doma kočku" či duetem s Jakubem Děkanem "Co bejvávalo, už není".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY