Lana Del Rey završila seznam letošních headlinerů festivalu Sziget

14.03.2018 10:41 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Posledním headlinerem festivalu Sziget se stává královna melancholického popu Lana Del Rey. Již ohlášenými hvězdami jsou Kendrick Lamar, Arctic Monkeys, Mumford & Sons, Dua Lipa, Gorillaz, Kygo, Shawn Mendes a dalších více než sto skvělých hudebních interpretů.

S radostí oznamujeme, že 26. ročník festivalu Sziget přivítá jiskřivě melancholickou Lanu Del Rey. Americká zpěvačka tak završí seznam hlavních headlinerů, kterými jsou mj. Arctic Monkeys, Gorillaz, Kendrick Lamar, Mumford & Sons a další. Festival v srdci Budapešti bude hostit největší hvězdy světové hudební scény. Na Sziget se od 8. do 15. srpna sjede během sedmi dnů více než 450 tisíc návštěvníků z celého světa, aby si na padesáti různých dějištích vychutnali jeden z největších evropských festivalů.

Hudební line up Szigetu stále expanduje a festival nově také přidává do programu jména jako Fever Ray, BØRNS, Asaf Avidan, Don Diablo, Aurora, Unknown Mortal Orchestra, ZHU, Tujamo, Damian Lazarus & The Ancient Moons, Jan Blomqvist & band a SG Lewis. Fanoušky festivalu tak může těšit, že program, který obsahuje kromě headlinerů i jména jako například Liam Gallagher, Bastille, Lykke Li, Stormzy, Parov Stelar The War On Drugs, The Kooks, Nick Murphy fka Chet Faker, Kaleo, Gogol Bordello, Clean Bandit, se rozrostl o řadu zajímavých jmen a hudebních lahůdek.

Ceny denních vstupenek jsou v prodeji již za sedmdesát eur. Pro ty, kteří si chtějí užít Sziget na víc dní, jsme připravili třídenní, pětidenní a sedmidenní permanentky. Více informací najdete na www.szigetfestival.com/cz



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY