Imagine Dragons v novince "Next To Me" nabízí násilí, bezmoc, smrt i nádech country

14.03.2018 12:10 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Američtí Imagine Dragons za své poslední album "Evolve" sice nezískali pouze pochvalné recenze, deska se však celosvětově velmi dobře prodává. A tak se koncem února do prodeje dostala její reedice. Jediným bonusem je nový singl "Next To Me", který si pomalu hledá cestu v evropském rádiovém éteru, takže nastal čas na další krok - představit doprovodné video.

To je však v případě vizuálu "Next To Me" vcelku skromné označení. Tým kolem čtveřice z Las Vegas totiž nechal vzniknout téměř dvanáctiminutovému hudebnímu filmu, v němž se hlavní úlohy ujal sám zpěvák Dan Reynolds. Ten ztvárnil roli nešťastného muže, kterého opouští jeho partnerka, neb ji nedokáže finančně zajistit. Reynolds se tak uchýlí ke zločinu, který skončí… no, podívejte se raději sami.

Dodejme, že po hudební stránce si song sice i nadále ponechává klasický pop-rockový sound Imagine Dragons, za kterým stojí britský producent Alex da Kid, je zde však na první poslech znát i vliv americké country, který by kapele mohl otevřít vrátka i k dalším posluchačům.

Těch má kapela ale i tak dost, což potvrzuje velký zájem o její aktuální turné. Pokud jste si mysleli, že v případě Prahy jste již svoji možnost promeškali, opak je pravdou. Právě dnes (14. 3.) v pravé poledne začal předprodej druhé vlny lístků na show, která se uskuteční již 16. dubna v O2 areně. Vstupenky jsou v síti Ticketportal k mání ve všech kategoriích.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY