Willie Nelson láká na své 73. studiové album vkusným klipem k "Last Man Standing"

10.03.2018 12:01 - Jiří V. Matýsek | foto: facebook interpreta

Třiasedmdesátou položkou v diskografii countryového barda Willieho Nelsona (letos mu bude už osmdesát čtyři roků, když už jsme u těch vysokých čísel) se 27. dubna letošního roku stane deska "Last Man Standing". Nelson jí naváže na loňské album "God's Problem Child".

Novinka bude obsahovat jedenáct skladeb, které muzikant napsal ve spolupráci s Buddym Cannonem, který je i producentem alba. Prvnim singlem z alba je titulní píseň "Last Man Standing", který navíc opatřil střídmým černobílým videoklipem, který zachycuje pohodu ve studiu při natáčení desky. Sama skladba se nese v duchu reflexe vlastního života, nyní pro Nelsona tolik typickém. Tady v centru stojí obava, aby nebyl ze svých přátel ten poslední, kdo zůstane naživu. Jedním dechem, s jistou dávkou ironie, ale uznává, že to tak možná bude.

Tracklist desky "Last Man Standing" je následující: Last Man Standing, Don't Tell Noah, Bad Breath, Me and You, Something You Get Through, Ready to Roar, Heaven Is Closed, I Ain't Got Nothin, She Made My Day, I'll Try to Do Better Next Time, Very Far to Crawl.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY