serpentwithfeet láká na debut vizuálními orgiemi klipu "bless ur heart"

09.03.2018 15:21 - David Věžník | foto: facebook interpreta

serpentwithfeet je multiumělecká bytost, která si svou hudební cestičku (v žánru avant-R&B, máte-li rádi škatulky) prošlapává malými, ale o to výraznějšími krůčky. Považte sami: spolupráce s The Haxan Cloak, z této kooperace vzešlé EP "blisters" z roku 2016, cover Beyoncé v Radiu 1 a pak hned rovnou remix pro Björk. Kdo z vás to má?

serpentwithfeet - soil
© facebook interpreta
Josiah Wise, jak zní jeho občanské jméno, na letošek chystá plnohodnotné album. Bude se jmenovat "soil", vyjde 8. června, bude vypadat tak, jak vidíte vedle, a uzavírat ho bude skladba "bless ur heart". Ta se nese v duchu, v jakém jsme u serpentwithfeet(a?) zvyklí - melancholická nálada, jejíž základní stavební kameny tvoří zádumčivé piano a Wiseův nervní vokál. Doprovodné video obstaral Andrew Thomas Huang (ano, zase ta Björk) a ani ono nevyjíždí ze zajetých kolejí špičkové kvality (i když na vizuální orgie "four ethers" nemá.

Deska "soil" přinese tuto jedenáctku skladeb: whisper, messy, wrong tree, fragrant, mourning song, cherubim, seedless, invoice, waft, slow syrup, bless ur heart. A bude to dobrá deska.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY