Ceny Evropy 2 doprovodí koncertní show v Roxy, vystoupí i Sigala

07.03.2018 13:12 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Rádio Evropa 2 vyhlásí 13. března výsledky šestého ročníku svých Hudebních cen. Přímý přenos z udílení mohou posluchači slyšet v živém rádiovém vysílání a online na Facebooku a webu Evropy 2 od patnácti do osmnácti hodin. Nejvíce nominací letos získali Emma Drobná, Kryštof, Chinaski a Mirai, dalšími adepty na ocenění jsou Emma Smetana, Hodiny, Lipo, Celeste Buckingham a mnozí další. Nově bude vyhlášení cen doprovázet i koncertní show v pražské Roxy.

Vůbec poprvé se v nové sestavě představí Chinaski, vystoupí i Eddie Stoilow ve společném čísle s Lenny, Light & Love nebo Peter Aristone. Zahraničním hostem bude britský DJ a producent Sigala, jehož největší hity mají na YouTube přes sto milionů zhlédnutí.

"Hudební ceny Evropy 2 si rok od roku získávají větší renomé a jsem velmi ráda, že i letošní ročník slibuje velkolepou show. Nejprve proběhne přímo v prostorách rádia Evropa 2 vyhlášení kategorií: zpěvák, zpěvačka, kapela, DJ, český i zahraniční song, album, videoklip, moderátor Evropy 2 a objev roku, kde posluchači volí mezi těmi nejlepšími českými interprety. Pak máme připravené ještě dvě speciální kategorie, divokou kartu Evropy 2 a speciální kategorii Nejoblíbenější song Youradio, která nese název podle české hudební streamovací služby," říká Lenka Maureryová, ředitelka Evropy 2.

O vítězích cen rozhodují fanoušci na webu Evropy 2 do pátku 9. března.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY