Janelle Monáe skládá poctu Princovi. "Make Me Feel" je comeback sezóny

27.02.2018 15:19 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Janelle Monáe je multitalentovaná interpretka, producentka a také herečka, která se po dlouhých pěti letech vrací s novou studiovou deskou. "Dirty Computer" vyjde v dubnu a uvádí ji funkový singl "Make Me Feel". A je to comeback jako hrom. Novinka svým retro nádechem připomene zejména Prince a velkým klipem zase Michaela Jacksona.

Barevný vizuál, v němž má roli i Tessa Thompson, herečka známá především z posledního "Thora", začíná stejně nevinně jako píseň samotná. Postupem času však obě složky přerůstají do stále většího a většího tvaru, který překypuje energií. Od Janelle Monáe však ani nikdo nečekal nic menšího. Zůstalo vše při starém, ptáte se? Míchání starého a nového ano, Janelle však už dlouho nezněla tak přístupně. Také sexy text je pro ni nečekanou novinkou, která jen dokazuje, že americké interpretce nechybí sebevědomí.

Janelle fanouškům slíbila, že s novým albem se dočkají také celého audiovizuálního díla, které propojí všechny nové skladby. Epický trailer se silným sci-fi nábojem je k dispozici ke zhlédnutí zde a druhá ochutnávka, rapová "Django Jane", zase tady. Hudebně-vizuální komplet "Dirty Computer" vychází 27. dubna.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY