A Place To Bury Strangers vydají za měsíc novinku "Pinned"

02.03.2018 09:21 - Simona Knotková | foto: Sonic Cathedral

S poslední "Transfixiation" dopadli hřmotní Newyorčané A Place To Bury Strangers u kritiků zatím nejhůř. Reputaci si muzikanti mohou napravit ale již v brzké budoucnosti. Už 13. dubna vydají pátou studiovou desku "Pinned".

"Po deseti letech je těžké kapelu někam posouvat," rozpovídal se o novém albu frontman Oliver Ackermann a dodal: "Vidím kolem sebe tolik skupin, které jsou teď už jenom slabší verzí toho, co bývaly kdysi. My se toho chceme vyvarovat. Stále se někam snažíme posouvat, ať už na našich koncertech či nahrávkách. Pořád chceme být lepší. Musíte si kvůli tomu sáhnout na dno, riskovat a někdy i všechno zpochybnit. Je třeba překonat spoustu překážek, aby to fungovalo. Myslím, že nám se to nyní podařilo."

Kromě avizovaných posunů v tvorbě došlo i k obměně na poli hráčském. Robiho Gonzaleze za bubny nově nahradila Lia Simon Braswell.

V tracklistu "Pinned" na posluchače čeká následující třináctka skladeb: Never Coming Back, Execution, There's Only One Of Us, Situations Changes, Too Tough To Kill, Frustrated Operator, Look Me In The Eye, Was It Electric, I Know I've Done Bad Things, Act Your Age, Attitude, Keep Moving On.

První singl "Never Coming Back" si poslechněte/prohlédněte ve videu pod článkem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY