Sade nahrála po sedmi letech novou píseň pro film "Struny času"

22.02.2018 12:59 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

O éterické zpěvačce Sade nebylo dlouho ani vidu ani slechu. Po sedmi letech však nahrála novou píseň "Flower Of The Universe", která se objeví na soundtracku k filmu "Struny času". Spolupráci s devětapadesátiletou interpretkou oznámila na Twitteru režisérka snímku Ava DuVernay.

"Nikdy bych neřekla. že kývne, ale přesto jsem se zeptala. Byla milá a štědrá, prostě Bohyně. Spolu jsme vyšly na cestu, na kterou nikdy nezapomenu. Je to splněný sen," rozplývala se režisérka, která má za sebou i natočení kontroverzního klipu "Family Feud" od Beyoncé a Jay Z-ho. Ve filmu si zahráli Oprah Winfrey, Mindy Kaling či Chris Pine, na soundtrack přispěly i Sia či Demi Lovato.

"Struny času" vznikly na motivy románu "Nebezpečná zkratka" od Madeleine L'Engle a vypraví příběh školačky Meg Murry a jejího bratra, kteří se ještě s jedním spolužákem pokoušejí najít svého nezvěstného otce. Pomáhají jim v tom nebeské bytosti a skládání času a prostoru mezi světy a hranicemi fantazie. Proti je však mocné zlo, takže Meg v sobě musí objevit zásoby netušených sil, aby ho mohla porazit.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY