Fergie zazpívala americkou hymnu jako jazz a je z toho virál

20.02.2018 14:52 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Když se živíte zpěvem v Americe a jste populární, dříve nebo později vás může potkat nabídka zazpívat americkou národní hymnu před nějakým důležitým sportovním utkáním. A když vás tato nabídka potká, zpravidla ji přijmete s pokorou a "Star-Spangled Banner" přednesete s patřičnou dávkou amerického patosu (ahoj, Xtino, ahoj, Stefani).

Ne tak Fergie. Ta byla požádána, aby svou verzí hymny zahájila nedělní zápas Národní basketbalové asociace. Pro tuto příležitost zvolila vpravdě netradiční, najazzlou úpravu písně, které nasadily korunu odvážné (možná až příliš odvážné) vokální kreace samotné zpěvačky.

Záznam z vystoupení se během několika minut rozletěl mezi všechny internety, kde získal a získává přesně to, čemu se říká smíšené reakce. Ty nejnegativnější hlasy dokonce tvrdí, že Fergie svým zpěvem americké hymny trumfla dosud nejhorší předvedení v podání Roseanne Barr z roku 1994.

"Vždy jsem se cítila poctěna, když jsem byla požádána zazpívat americkou hymnu, a tentokrát jsem chtěla zkusit něco speciálního," reagovala na shitstorm sama Fergie a dodala, že její záměr se tentokrát evidentně nesetkal se zamýšleným ohlasem. Posuďte sami, hodnocení tentokráte necháme na vás.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY