Lucie se připomíná stadionovou verzí hitu "Chci zas v tobě spát"

15.02.2018 10:22 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Lucie slíbila vydat na jaře první singl z chystaného comebackového alba "Evolucie". Než se tak stane, žhaví fanoušky jinou formou - koncertním videoklipem k legendární hitovce "Chci zas v tobě spát". Původně Kollerovu sólovou písničku vydala už před mnoha lety v akustickém formátu z tehdejšího programu "Lucie v Opeře". Nyní šla akustika stranou a prostor dostaly vzpomínky na vyprodaný koncert z pražského Edenu v létě 2016.

Videoklip režíroval Jan Turek, který stojí i za dokumentem "Lucie: Příběh jedný kapely" a takhle popisuje své pocity z jeho tvorby: "Koncertní verze 'Chci zas v tobě spát' byla ten večer hodně emotivní. Sám jsem stál na pódiu, a když lidé začali zpívat, jako by přehlušili všechno ostatní. Byl to neuvěřitelně silný zážitek, který se nám podařilo zaznamenat. Navíc David byl v neuvěřitelné hlasové formě a my jsme měli na české poměry výpravnou techniku. Stadion snímalo dvacet kamer, lítali jsme tam s dronem a na pódiu jsme měli pět kameramanů. A to nepočítám další GoPro, která jsme umisťovali i na hudební nástroje."

Lucie si pečlivě pohlídala i výsledný zvuk klipu, který měl na starosti Pavel Karlík ve studiu Sono. Verze je to samozřejmě emotivní, ač Kollerovo povzbuzování "Zpívejte!" je úplně zbytečné. Ti, co skladbu natáčeli na svůj mobil a nemohli přispět k ještě lepší atmosféře během písně, dostali videoklipem slušný štulec. Jisté je, že nové skladby to v porovnání s megahity, jako je třeba tento, budou mít hodně těžké.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY