Sheppard stvořili v "Coming Home" perfektní popový hit

14.02.2018 16:05 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Není to zase tak dávno, co australská šestice Sheppard pobláznila celý svět svým hitem "Geronimo" z debutu "Bombs Away", u nás se písnička dokonce dostala až na špici rádiového žebříčku. A soudě podle dalších skladeb to vypadá, že by se v jejich případě nemuselo jednat o one-hit wonder, ale o kapelu s dlouhou kariérou.

Formace se sice na druhé album připravovala už loňskými singly "Keep Me Crazy" a "Edge Of The Night", ten nejsilnější kousek si ale nechala až na letošek. Aktuální "Coming Home" by totiž klidně mohl na úspěch "Geronima" navázat. Jedná se o téměř dokonalý popový song, v němž si můžete užívat neskutečnou energii, skvělé spojení mužského a ženského zpěvu a samozřejmě refrén, který se vám okamžitě usadí v hlavě. Doprovodný klip je plný třpytek a tance a úsměvná snaha zpěváka George Shepparda vyrovnat se profesionálním tanečnicím přináší kapele další body navrch.

Druhá deska Sheppard s názvem "Watching The Night" by měla vyjít v květnu. Uvidíme, zda se do té doby z "Coming Home" opět stane velký mezinárodní hit... nebo ne. Potenciál na to každopádně má.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY