Nové album Thirty Seconds To Mars vyjde začátkem dubna

15.02.2018 14:52 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Jared Leto fanoušky své domovské kapely Thirty Seconds To Mars velmi rád překvapuje. Krátce po loňském vydání singlu "Walk On Water" téměř vylučoval jakékoliv další hudební aktivity, následně ohlásil s kapelou světové turné a před pár týdny vše završil nečekaným vydáním singlu "Dangerous Night". Jak ale ukazují poslední dny, ani to ještě není konečná.

Jared byl nedávno hostem v talk show Ellen DeGeneres, kde přiznal, že je vcelku ve stresu, neb mu zbývá posledních pár dní na dokončení a odevzdání nové desky. Z toho se dalo vcelku jasně dedukovat, že páté album tria z Los Angeles vyjde ještě letos. A to následně potvrdila i sama kapela - prozatím nepojmenovaná novinka vyjde 6. dubna a bude obsahovat dvanáct písní. K mání bude digitálně, samozřejmě nebude chybět ani CD či barevný vinyl a v poslední době opětovně oblíbená kazeta.

Z výše uvedených informací vyplývá, že nahrávka bude v obchodech ještě před pražským koncertem Thirty Seconds To Mars, který se v Tipsport Areně uskuteční 19. dubna tohoto roku. Dodejme, že show je z většiny již vyprodána. Aktuálně byly do prodeje uvolněny poslední lístky na sezení, k mání jsou například zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY