Victoria Beckham vyloučila další turné Spice Girls

12.02.2018 18:02 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Spice Girls se sice vrací, ale turné nebude. O tom, že nejslavnější girlband devadesátých let se ani po znovuobnovení neobjeví na světových pódiích, spekulovala média už začátkem února, až nyní je však informace potvrzena. Koncertní šňůru vyloučila jedna ze členek Victoria Beckham.

Choť fotbalové ikony Davida Beckhama fanoušky zklamala, když pro Vogue prohlásila: "Nepojedu na turné. A holky také ne." Stalo se tak během módní přehlídky v Paříži, kde představila svou novou kolekci oblečení. Řekla však, že nedávné setkání všech pěti členek v domě Geri Halliwell bylo velice příjemné.

"Shodly jsme se, že existuje mnoho zajímavých příležitostí, jak opět probudit původního ducha Spice Girls a zároveň posílit své ženské poselství pro další generace," uvedly tehdy zpěvačky v oficiálním vyjádření.

Zatím tak stále není jasné, jakou podobu bude vlastně jejich comeback mít. Že by se děvčata skutečně vracela jen proto, aby mohla svá konta obohatit o příjmy z prodejů údajně chystané druhé výběrovky? Připomeňme, že od té první "Greatest Hits" z roku 2007 nevydala skupina žádný nový materiál.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY