Řezníci Cannibal Corpse zahrají v pražském Paláci Akropolis

12.02.2018 11:55 - Tomáš Rozkovec | foto: facebook interpreta

Představitelé deathmetalové špičky Cannibal Corpse zahrají ve středu 21. února v pražském Paláci Akropolis. Jejich jediný koncert v České republice se uskuteční v rámci evropského turné na propagaci novinkového alba "Red Before Black".

Cannibal Corpse, metaloví veteráni z amerického Buffala, se pyšní třicetiletou historií na scéně. Svým fanouškům v loňském roce předložili již své čtrnácté studiové album, o kterém samotní členové tvrdí, že v něm zúročili všechny atributy brutality, rychlosti a přesnosti, na které jsou jejich posluchači zvyklí. Avšak nechtěli jen přešlapovat na místě a snažili se o vytvoření dalšího milníku, který posune jejich tvorbu zas o kus dále. Baskytarista Alex Webster o nové desce říká, že tvrdě dřeli na tom, aby svým současným soundem posunuli hranice agresivity, a v jeho uších se jedná o nejtvrdší a nejoblíbenější nahrávku. Uvedené prohlášení slibuje, že vystoupení této legendy by mohlo být událostí.

Začátek koncertu je naplánován na 18 hodin. Tento stylový večer doplní francouzští No Return a američtí The Black Dahlia Murder. Vstupenky v ceně 650 Kč lze zakoupit na stránkách pořádající agentury www.Obscure.cz nebo s příslušnými poplatky v sítích www.Ticketpro.cz nebo www.Ticketportal.cz.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY