Gai Barone přichystal již šestý díl své progresivní kompilace "In The Mix"

09.02.2018 13:44 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Itálie není zrovna zemí, kde by se rodilo mnoho progresivní či trancové hudby. Jednou z čestných výjimek tamější scény je Gai Barone. Ten se poslední léta etabloval mezi evropskou špičku, což potvrzuje i fakt, že se jeho jméno objevuje v line-upech těch největších světových festivalů. Podobný úspěch slaví i se svojí DJskou kompilací, jejíž další díl právě uvádí na trh.

Titul pojmenovaný "In The Mix 006 - Progressive Sessions" obsahuje ve dvou mixech celkem šestadvacet kousků, mezi kterými samozřejmě nechybí ani několik exkluzivních tracků od samotného autora. Gai Barone se snažil být stylově pestrý, a do setů namíchat nejen trance a progressive, ale zabrousil i do techna a deep trancu. Mezi dalšími interprety tak najdeme například novinky od York, Solarstoneho, Johna 00 Fleminga nebo Lunar Park.

Titul je prozatím k mání digitálně, přičemž výhodou je, že kromě dvou namíchaných setů fanoušci získají i všechny songy v nich obsažené samostatně. Pokud preferujete fyzické verze, musíte si počkat do druhé poloviny února, kdy na přání fanoušků vyjde i dvoudiskový komplet. Ten seženeme i v našich obchodech.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY