Anna K. se v dubnu po léčbě vrátí na pódia třemi velkými koncerty "Moje Světlo"

06.02.2018 15:25 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

"'Světlo' je moje životní album," říká Anna K. o své aktuální, skoro rok staré desce. Vydala jí tehdy po dlouhých šesti letech a aktuálně za ni získala nominaci na Ceny Anděl. V kategorii zpěvaček budou jejími konkurentkami Debbi a Radůza. Ať tohle klání dopadne jakkoliv, už v dubnu Anna K. oslaví návrat na pódia po léčbě nádorového onemocnění, které ji během loňského roku postihlo už podruhé.

"Jsem šťastná, že zase můžu mluvit všude o krásné práci, která je za mnou, a že se snad už může přestat psát o mém zdravotním stavu. Bylo by mi líto, kdyby se kvůli debatám o mém zdraví zapomnělo, že mám úžasnou desku, úžasnou kapelu a úžasné věrné fanoušky, které má hudba oslovuje, a oni z koncertů chodí domů nabití energií," nešetří interpretka optimismem.

Její návrat zahrnuje koncerty 7. dubna v Ostravě (Gong), 10. dubna v Brně (SONO) a 12. dubna v Praze (Forum Karlín). Koncept vystoupení se speciální scénou naváže na loňské divadelní turné, větší sály však umožní jeho další rozšíření. "Za designem scény stojí tým Pink Panter, který v kompozicích vychází z grafického designu CD 'Světlo', jehož autorem je výtvarník Daniel Kurz. Rozhodně půjde o moje největší turné. Jsem zvědavá na reakce fanoušků," doplňuje zpěvačka.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY