Policie zadržela muže, který chtěl údajně unést Lanu Del Rey. U sebe měl lístek na její koncert a nůž

05.02.2018 16:52 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Policie v Orlandu zadržela muže podezřelého z únosu Lany Del Rey. Třiačtyřicetiletý Michael Hunt si to v pátek 2. února namířil na její koncert v tamním Amway Center. Kromě lístku však měl u sebe ještě nůž. Do kontaktu s interpretkou se však nedočkal, policie ho zatkla dříve, než se stačil dostat do budovy.

Hunt je podle všeho fanatickým obdivovatelem Del Rey. Podezření vzbudil podivným chováním na sociálních sítích. Například 30. ledna napsal na svůj Facebook: "V pátek se chci setkat se svou královnou a od tohoto dne budou naše rozhodnutí společná." Další den uveřejnil sedmnáctiminutové video plné konspiračních teorií, ve kterém například tvrdil, že s Lanou dokončí její turné. Policie uvedla, že Hunt byl v minulosti již pětkrát vězněn.

V neděli zpěvačka na Twitteru uklidnila své fanoušky, když napsala, že je v pořádku. "Děcka, mám se dobře, díky za vaše zprávy. Zítra budeme v Atlantě, nemůžu se dočkat, až všechny uvidím," sdělila Del Rey, která na turné propaguje svou loňskou desku "Lust For Life".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY