Kim Wilde ohlašuje velký comeback duetem "Pop Don't Stop"

07.02.2018 17:45 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Britská zpěvačka Kim Wilde odstartovala svoji pěveckou kariéru před téměř osmatřiceti lety a doposud vydala třináct studiových alb. Na letošní rok si naplánovala velký comeback spojený nejen s vydáním nové desky, ale i s rozsáhlou koncertní šňůrou, která bude její největší za poslední tři dekády.

Čtrnácté album sedmapadesátileté zpěvačky dostalo název "Here Come The Aliens" a v prodeji bude od 16. března. Deska má být oslavou osmdesátých let, což potvrzuje i zvuk pilotního singlu. Poprockový song je klasickou melodickou hitovkou s chytlavým refrénem a zároveň prvním duetem, který kdy Kim Wilde natočila se svým bratrem Rickym. Jasný odkaz na 80. léta se odráží i v textu písně, ve které oba vzpomínají na tuto zlatou éru.

Reakce fanoušků na nový singl jsou z většiny pozitivní a velký zájem je i o turné, během kterého Kim Wilde za doprovodu své kapely zahraje samozřejmě i většinu svých velkých hitů. Koncertní tour začne již koncem března sérií vystoupení ve Velké Británii a po letní pauze bude pokračovat například ve Francii, Švýcarsku, Německu nebo Rakousku. Vstupenky jsou již nyní v obvyklých předprodejích.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY