Kvůli Liamu Gallagherovi si na festival Parklife nemůžete vzít škrabku na brambory

04.02.2018 18:26 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Parklife je festival ve Velké Británii a jedním z headlinerů letošního ročníku je Liam Gallagher. To ovšem znamená, že organizátoři přehlídky byli nyní nuceni vydat speciální zákaz vnášení škrabek na brambory do areálu festivalu.

:-(

Totiž: V rámci bratrské lásky začal Liam nazývat Noela Gallaghera Bramborou. Špičkování vyvrcholilo loni v listopadu. V návaznosti na akt, kdy Noel na jednom ze svých vystoupení nechal členku své kapely hrát na nůžky, vyzval zase Liam svou fanouškovskou základnu, aby jej na jednom z jeho koncertů doprovodili škrabkou na brambory. To se nakonec stalo - jeden z příznivců v předních řadách tehdy skutečně začal před rockerem loupat hlízu rostliny Solanum tuberosum a tradice byla na světě.

"Když jsme oznámili Liamovo jméno v line-upu, byli jsme doslova zavaleni vlnou zájmu o lístky na festival. Daleko větší ale byla vlna dotazů, zda si jeho fanoušci budou moci na koncert přinést škrabku. Pro vaši informaci - odpověď zní: Ne," nechal se slyšet zakladatel Parklifu Sacha Lord-Marchionne.

Oficiální stanovisko organizátorů akce pak vysvětlení doplňuje o informaci, že přestože je škrabka kuchyňským náčiním, může být použita i jako zbraň a zbraně jsou na festivalech prozatím nepřípustné.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY