Pink si vás ve "Wild Hearts Can’t Be Broken" pustí až překvapivě blízko k tělu

30.01.2018 08:54 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Krátce po svém vystoupení na Grammy přispěchala Pink i s oficiálním videoklipem k písničce "Wild Hearts Can't Be Broken". Navazuje jím právě na dojem, který zanechala na ceremoniálu v New Yorku - znovu je tedy až podezřele civilní. V černobílém videu sledujeme v hlavní roli právě paní Aleciu oděnou do domácích šatů, chovající v náruči svou dcerku Willow a ve vypjatých momentech také srdceryvně gestikulující.

Jestli je Pink dnes někdy vyčítáno, že z ní její typická rebelie jaksi vyprchala a postupně se přerodila v až příliš usedlou mámu, pak je právě tato píseň z loňské desky "Beautiful Trauma" výjimkou potvrzující pravidlo. Zpěvačka v ní totiž skutečně dává průchod svému zralejšímu já, které si vystačí bez divoké akrobacie, provokativních výstřelků a zdviženého prostředníčku. Emotivní balada navíc skvěle graduje. Tahle máma Pink je moc fajn, i když klipu by nějaký nosnější nápad přece jen prospěl.

Jeden náznak neposlušnosti v něm ale přece jenom najdeme - to když průsvitný nátělník v některých záběrech odhaluje víc, než by fanoušci potřebovali vidět.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY