Peter Cmorik Band představují nový singl a klip "Taká ako ty"

02.02.2018 13:57 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Peter Cmorik se českým hudebním fanouškům v poslední době připomenul díky filmu "Muzzikanti". Nyní poctivě chystá novou desku, jejíž předzvěstí je EP "Životom" (minirecenzi můžete na tomto webu čekat již brzy), nový singl a videoklip "Taká ako ty".

Píseň má hned pět autorů. Klávesista Kristóf Kriss, sám zpěvák a kytarista Maroš Goga se postarali o hudbu, text napsali Marián Breznáni a Miro Jurika. "Je to kolektivní dílo. Píseň se dotvářela během několika dní a potom ve studiu, kdy, když už jsme si mysleli, že máme hotovou konečnou verzi, jsme vymysleli nový refrén. To se nám předtím ještě nikdy nestalo. Proto si refrén žádal úplně nový text. Přímo na místě činu se projevily i mé textařské schopnosti, a vznikla nová verze refrénu i po téhle stránce," vysvětlil Cmorik.

Možná právě to je příčinou malinko vágnějších rýmů typu "s láskou my máme náskok". Skladba však má své kvality i dobrý tah na rádiovou branku. Během několika dní natáčení klipu byly vybrány pro finální fázi čtyři lokace. Hodně pracná byla i následná postprodukce.

Smyslem klipu je jedinečnost děvčete, které se objeví na všech místech, kde kapela hraje. "Překvapilo nás počasí. Od rána začalo hustě sněžit a byla neskutečná zima, která nás doprovázela během celých deseti hodin práce. Vymrzli jsme jako snad nikdy a ještě jsme se museli přitom hezky tvářit. Na tohle natáčení nezapomeneme my ani modelka Veronika Lackovičová, která nám v klipu hraje to 'dievča ako ty'," doplňuje Cmorik.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY