Aerodrome Festival rozšiřuje program o Portugal. The Man, Milky Chance, Chvrches a Nothing But Thieves

29.01.2018 19:09 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Aerodrome Festival potvrzuje další účinkující. Na jeho pátý ročník, kterému budou vévodit Macklemore, Nine Inch Nails a Wiz Khalifa, dorazí také německé duo Milky Chance, známé především díky celosvětovému radiovému hitu "Stolen Dance", nebo jeden z největších objevů posledních let - skotští Chvrches, které si vedle BBC Radia nebo prestižního časopisu NME oblíbili také Depeche Mode.

Dalším pozoruhodným úlovkem pořadatelů festivalu jsou Portugal. The Man, jejichž aktuální album "Woodstock" opanuje prodejní i rozhlasové hitparády po celém světě, nebo Nothing But Thieves (na snímku), kteří své koncertní zkušenosti sbírali po boku Muse, Arcade Fire či Twenty One Pilots.

Nově potvrzenou čtveřicí kapel organizátoři festivalu potvrzují dříve avizovanou dramaturgickou změnu, kterou pátý ročník Aerodromu projde. Z dříve známé jednodenní hudební akce oblíbené především u příznivců rocku, hard coru a metalu, se letos promění v plnohodnotný třídenní festival, který na dvou pódiích nabídne přes třicet zahraničních vystupujících z popové, rockové, hardcorové, hiphopové i elektronické scény.

V tuto chvíli je známých dvacet jmen. Zbylých dvanáct (včetně headlinera páteční noci) bude zveřejněno záhy. Na návštěvníky Panenského Týnce, na jehož letišti ve dnech od 28. do 30.června se Aerodrome uskuteční, bude čekat i bohatý doprovodný program, poskytující různé formy relaxace i vyžití pro příznivce adreanalinu.

Více informací je k dispozici na www.aerodrome.cz. Vstupenky jsou v prodeji ve všech běžných předprodejních sítích.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY