Cocotte Minute v novém singlu "Zapal!" ještě přitvrdili

30.01.2018 15:35 - Ondřej Hricko | foto: facebook interpreta

Už je to více než dva roky, co pražská parta Cocotte Minute vydala na CD i DVD přelomové album "Ritual, kmen a srdce a kmen", nahrané a natočené naživo. Kapela od té doby zažila velký comeback a vrátila se na klubová pódia i festivaly. Na jednom z nich - festivalu Rock for People, kde muzikanti odehráli velmi povedený set -, se seznámili s rakouským producentem Mikem Wolfem, který do Hradce přijel společně s kapelou Kontrust (ta se mimo jiné letos na Rock for People vrátí znovu). S ním se pak Cocotte Minute zavřeli do studia a společně připravili dva zcela nové singly.

Obě nové písně "Králům koruny" a "Zapal!" už kapela představila na svých koncertech, nyní ale druhý z nich konečně vychází i ve studiové verzi. Fanoušci budou ze singlu pravděpodobně nadšení. Tvrdý až hardcorový song "Zapal!" zařadil ještě vyšší rychlostní stupeň, než jaký rockeři ukázali na již tak dost syrové nahrávce "Rituál". Nejvíc tak novinka připomíná závěrečný song "Punk off kha". Cocotte Minute mají v posledních letech prostě parádně našlápnuto.

Na závěr připomínáme, že na jaře kapela pojede turné společně s Pio Squad a BijouTerrier, v rámci něhož obě nové písně nepochybně uslyšíme.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY