Krucipüsk na jarním turné představí novou sestavu i album "Sine Amore Nihil"

31.01.2018 14:15 - Ondřej Hricko | foto: facebook interpreta

Ve stáji libereckých matadorů Krucipüsk bylo koncem uplynulého roku živo. Nejprve vydali velmi povedenou desku "Sine Amore Nihil", k níž odjeli stejnojmenné turné. Posléze však lídr skupiny Tomáš Hajíček překvapil fanoušky tím, že oznámil přátelský odchod všech zbylých členů.

V rámci turné k nové desce se Hajíček zastaví i v pražském Lucerna Music Baru, aby představil nejen nové album, ale také zcela novou sestavu, kterou aktuálně tvoří se synem Tomášem Hajíčkem mladším, který obstarává bicí soupravu, dále pak kytarista Matěj Čejchan a basák Pepa Křeček. Frontman si nové členy vybral na základě vypsaného výběrového řízení. Syna Tomáše si vybral samozřejmě dříve.

Koncert v pražském Lucerna Music Baru se uskuteční letos 15. března. Vstupenky v předprodeji jsou k dispozici na pokladně a webu Lucerna Music Baru a na stránkách GoOut.cz, Ticketpro a Ticketportal. Cena v předprodeji je 250 Kč, na místě pak budou za 300 Kč.

Kromě pražského koncertu se Krucipüsk objeví i 17. února v Broumově, 23. února v Teplicích, o den později ve Vysokém Mýtě, 9. března v domovském Liberci, následující den ve Vroutku, 16. března v Plzni a jarní turné ukončí 22. a 24. března v Brně a Českých Budějovicích.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY