Michal David nahrál nový duet se slovenskou country hvězdou Allanem Mikušekem

29.01.2018 14:13 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Michal David je jako hitmaker a interpret znám především v žánru popu, nebojí se však ani jiných stylů. Rád si vychutná jazz a občas zabrousí i do country. V devadesátých letech produkoval alba Jakubu Smolíkovi a nyní navázal spolupráci s jednou z mála známých slovenských country hvězd Allanem Mikušekem. Společný duet "Nejsi sám" představí na Mikuškově Galakoncertu 50-25 + hosté.

Právě Mikušek Davida oslovil během představování Davidova hudebního filmu "Decibely lásky" v jednom z nákupních center. Ten na nabídku spolupráce kývl, ale z důvodů zaneprázdněnosti se píseň začala natáčet až v létě 2017. "Od prvního potřesení rukou na znamení dohody až do finálního masteringu skutečně uběhly téměř dva roky. Vlastně se i těším, že píseň 'Nejsi sám' veřejnosti premiérově představíme právě na Galakoncertu," prozradil své záměry s novou skladbou Allan Mikušek.

Koncert se uskuteční 30. ledna v bratislavské Hant Aréně a kromě hlavního představitele a zmiňovaného Michala Davida zde vystoupí i Vašo Patejdl, František Nedvěd a Tie break, Beáta Dubasová, Peter Cmorik, Michaela Tučná, Tučňáci, Petr Kocman či Tomáš Linka. Hlavní oslavenec bude autorem aranží společných vystoupení se jmenovanými interprety. Oslaví tím padesát let a zároveň 25 let na hudební scéně.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY