Thirty Seconds To Mars lákají na novou desku jasnou hitovkou "Dangerous Night"

30.01.2018 11:01 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Ještě před pár měsíci frontman kapely Thirty Seconds To Mars o nové desce mlžil a sám vydání dalšího studiového alba v roce 2018 vnímal jako velmi nepravděpodobné. Tehdy se vše točilo kolem singlu "Walk On Water", který na YouTube nasbíral přes šestadvacet miliónů zhlédnutí. Jak se ale zdá, letošní turné bude přece jenom doprovázet i nová studiovka.

Jak jinak si vysvětlit nečekané vydání nového singlu "Dangerous Night". To trio oznámilo pouze velmi krátkou zprávou na sociálních sítích a záhy po vydání představilo i naživo (video níže). Koncept písně je podobný jako u předchozího hitu, tedy je zde znát útěk od kytarových riffů a mohutné nasazení elektroniky. Jediné, co zůstává typickým aspektem Jareda Leta a jeho kumpánů, je chytlavý refrén, který songu pokaždé dodá hitový potenciál.

To se Thirty Seconds To Mars povedlo na výbornou i v tomto případě, a i přesto, že podstatná část této novinky bude na koncertech nejspíš pouštěna z předmíchaného základu, může jít o jeden z nejsilnějších okamžiků celé show.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY