Celeste Buckingham vydala album "Bare" i v Americe. Tamní média ji nazývají evropskou popovou princeznou

22.01.2018 18:15 - Josef Martínek | foto: Slavica

V Česku a na Slovensku už nové album Celeste Buckingham "Bare" posloucháme od listopadu minulého roku, až nyní ale přišel čas představit ho v zámoří. Zpěvačka se tam rozhodla desku vydat až v lednu, protože před Vánoci byl severoamerický trh příliš přesycený.

Novinky slovenské interpretky, která v USA v minulosti zabodovala se singly "Run Run Run" a "Crushin' My Fairytale", si rychle všimla už i tamní média. Například server thepluslosangeles.com ji nazval "evropskou popovou princeznou". Dále ve svém článku uvádí, že "'Intoxicated' je temná, vážná skladba a možná je to odvážné tvrzení, ale ve slokách chvílemi zní, jako bychom poslouchali Eminema. A takový pocit mnoho lidí na světě vyvolat nedokáže. Jen Celeste a... Eminem."

O Celeste píše i známý portál Buzzfeed.com, který článek o ní otitulkoval slovy: "Z Cosmopolitanu do Forbes: Celeste Buckingham si udržuje dobrou rovnováhu". O Buckingham si tam můžete přečíst nejen v souvislosti s její tvorbou, ale i díky jejím filantropickým a dalším aktivitám.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY