Sima Martausová se chce letos věnovat turistice a skialpinismu. Pomýšlí i na novou desku

25.01.2018 10:53 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Sima Martausová miluje turistiku a hory. O těchto faktech už přesvědčila formou videoklipu "Baránok". Letos chce v těchto volnočasových aktivitách pokračovat a navíc v koutku duše sní o nové desce.

"V létě možná vymyslím další výstup. Z toho na Mont Blanc mám doteď velkou radost, bylo to krásné. Celkem jsem ho zvládla, kondici mám dobrou, pouze nadmořská výška mi dělala trochu problémy. Motala se mi hlava a bylo mi těžko, ale zvládla jsem to i díky tomu, že jsem si pořád opakovala: Ostatním je taky tak, tak si toho nemusím všímat," usmála se zpěvačka při vzpomínce na svůj loňský výlet.

Martausová se v blízké době chystá do Tater a také nechce opomenout na svou novou lásku - lyže. "Letos bych chtěla zkusit i skialpining, že si ten kopec nejprve vyšlapu a pak ho sjedu." Myslí však i na své hudební fanoušky. Jedním malým přáním na letošek je vydání nové desky. "Byla by na něm alespoň v některých písních i děvčata ze sboru Slovenského rozhlasu. Doufám, že se to podaří."

Právě s tímto sborem odjela loni po Slovensku vyprodané koncertní turné. Letošní společné vystoupení v Bratislavě je už také vyprodáno. Je potřeba také dodat, že podle slovenského Svazu autorů a interpretů se stala Zpěvačkou roku 2017, ve finále předčila Janu Kirschner a Barboru Švidraňovou.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY