Tohle je Spark Miss Metal Stage 2017

18.01.2018 17:45 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Lena Scissorhands z Infected Rain je Spark Miss Metal Stage 2017. Druhý ročník ankety magazínu Spark tentokrát ovládla zpěvačka a alternativní modelka původem z Moldavska. Jedinou soupeřkou jí po celou dobu hlasování byla jedině Alissa z Arch Enemy, která obsadila druhé místo. Za Lenou nakonec skončila se ztrátou 570 hlasů.

Loňská vítězka ankety Tatiana Shmailyuk z Jinjer obsadila příčku bronzovou. Naopak zcela se propadla Clémentine Delauney z Visions Of Atlantis, které patří místo poslední. Paradoxně právě Clémentine má zkušenosti s modelingem. A tohle je tedy vítězka - Lena Scissorhands.

Pořadí Miss Metal stage 2017
© facebook interpreta
Půvabná zpěvačka má za sebou studium jazyků, moderní literatury a kultury v Římě. Uplatnila se také v Paříži na pozici vizážistky a maskérky. Její hlavní vášní je ale samozřejmě kapela Infected Rain. Pokud byste toho chtěli vědět o Leně mnohem víc, pak vám doporučujeme loňský listopadový Fakker, ve kterém najdete s Lenou dvoustránkový rozhovor.

Lena společně s Infected Rain dorazí letos i k nám, přesněji zde odehrají sérii hned čtyř koncertů:

29. dubna 2018 - Valašské Meziříčí
2. května 2018 - Plzeň (Divadlo pod lampou)
3. května 2018 - Ostrava (Barrák)
4. května 2018 - České Budějovice (K2)

Na jednom z koncertů jí pořadatelé ankety předají vítěznou plaketu Miss Metal Stage 2017. A takhle ta holka v kapele řádí.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY