Jakub Ondra má kromě Německa namířeno už i do Itálie. V "Reasons To Love You" mu sekunduje 2Choice

19.01.2018 13:18 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

V Německu na sebe Jakub Ondra před časem upozornil singlem "On The Menu", jehož úspěch později přetavil ve vydání loňské povedené debutové desky "Old Town Square". Nyní má šanci své teritorium zase o něco rozšířit. Pod svá křídla ho totiž vzalo italské vydavatelství Time Records, pod kterým funguje například taneční projekt Lost Frequencies.

Právě přes spojení Ondrova písničkářského rukopisu a současné taneční hudby by zřejmě podle mínění labelu měla vést cesta k úspěchu. Proto dostal zpěvák k ruce římského producenta známého pod jménem 2Choice. Výsledkem jejich spolupráce je singl "Reasons To Love You".

Ten potvrzuje Ondrovy přednosti - hravým skladatelským přístupem počínaje, příjemným hlasovým projevem konče. Produkce songu možná přidává hitparádový potenciál v souladu se současnými evropskými trendy, pokud ale máme být upřímní, jako by její vinou Jakubova jindy tak sympaticky lehce podaná tvorba zbytečně těžkla. Každá písnička z výše zmíněného debutu zkrátka do uší leze o něco přirozeněji a samozřejměji.

Větší práci si tvůrci mohli dát s lyric videem. V něm se totiž stále dokola opakují ty samé záběry. Platí tedy, že Jakub Ondra vykročil na další cestu za svými hudebními sny nadějně, další "On The Menu" se mu ale zatím nejspíš nerodí. Třeba ale průlomový hit, kterým naváže na italské úspěchy své kamarádky Lenny, teprve přijde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY